Статистика |
ՕՆԼԱՅՆ : 1 ՀՅՈՒՐԵՐ : 1 ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0 |
|
ԳԼԽԱՎՈՐ » ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ
Ըստ չափաբաժինների`պանիրը կտրատել բարակ լայնական շերտով: Հացը կտրատել 1սանտիմետր հաստությամբ: Կարագով տապակել,մինչեւ կարմրելը: Տապակած հացի շերտի վրա քսել սխտոր եւ վևրան տեղադրել 2-3 ձուկ: Այնուհետ վրան դնել պանրի շերտերը եւ թողնել ջեռոցում 170 աստճանի տակ,մինչեւ պանրի հալվելը: Բուտերբրոդները մատուցել կիտրոնով եւ կանաչիով ձեւավորելուց հետո: Բարի ախորժակ
1հատ նախորդ օրվա հաց 1բանկա պահածոյացված շպրոտ 150 գրամ հոլանդական պանիր 2-3 պճեղ սխտոր 1 հատ կիտրոն` ձեւովորման համար 30 գրամ կարագ Կանաչի ձեւովորման համար
|
Ապխտած ձկան ֆիլեն մանր կտրատել: Պանիրը խառնել կարագի հետ եւ ավելացնել պղպեղ: Ստացված խառնուրդը բաժանել 3 հավասար մասերի: Առաջին չափաբաժնի մեջ ավելացնել սոխը,երկրորդի մեջ` ձուկը,իսկ երրորդին`տոմատի մածուկ կամ կետչուպ եւ լավ հարել: Թխվածքաբլիթների մի մասի վրա դնել վրա դնել պոմիդորի,մյուսի թթու վարունգի, հաջորդի` ձվի եւ վերջինի` երշիկի կտորները: Պանրային զանգվածը ավելացվում է հաշվի առնելով մթերքների համադրությունը(երշիկի վրա ավելացնել կետչուպով խառնուրդը,ձվի վրա ձկան խառնուրդը,վարունգի եւ պոմիդորի վրա`սոխով խառնուրդը): բարի ախորժակ
|
1 Բուլկիները մեջտեղից կտրել եւ վրան մայոնեզ քսել 2 Երշիկը երկարությամբ կտրատել, շարել բոլկիների վրա եւ վրան լցնել քերած պանիրը 3 Կլոր կտրատած պոմիդոևրները մեջտեղից կտրել, ծայրերը միացնել եւ դնել բուտերբրոդի վրա եւ ձեւավորել կանաչիով եւ մայոնեզով:
3 հատ կլոր բուլկի 60 գրամ մայոնեզ 18 կտոր ապխտած երշիկ 6 թյի գդալ քերած պանիր Կլոր կտրատած 6 կտոր պոմիդոր Կանաչի
|
|
|
Գնումների համար դիմել`
Լևոն Սարգսյան
Հեռ.`
Գրեք մեզ`
Ընկերացեք մեզ Facebook-ում
ԴՐԱՄԻ ԿՈՒՐՍԸ
|