Տաքացնել ջեռոցը մինչև 200°: Կարագը, 70 գր. շաքարը, վանելինն և ձուն լավ խփել միքսերի օգնությամբ: Ալյուրն ու կաթը խփել և ավելացնել ստացված խմորին: Ձևաթավայի վրա բուսական յուղ քսել, վրան պերգամենտի թուղթ փռել, մեջը լցնել ստացված խմորը և թխել 20 րոպե:
Սառը ջրի մեջ ժելատինը թռչել: Կաթնաշոռը խառնել 3 ճ.գ. շաքարի հետ: Ժելատինը տաքացնել կրակի վրա, հալեցնել և խառնել 3 ճ.գ. կաթնաշոռի հետ: Այնուհետև խառնել մնացած կաթնաշոռի հետ: Սերուցքը լավ խփել կամաց-կամաց ավելացնելով շաքարը: Ավելացնել կաթնաշոռին և
...
ԿԱՐԴԱԼ ...