ՄԵԾ ԵՂԵՌՆ [1]
1915 ГУДУ ГЕНОЦИД АРМЯН В ТУРЦИИ
V I D E O [38]
Տարբեր տեսակի
ԼՈՒՐԵՐ [44]
Օրվա նորությունները
ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ [53]
Համեղ ուտելիքներ
ԱՆԵԿԴՈՏՆԵՐ [3]
Ծիծաղենք միասին
ՀԱՅԱՍՏԱՆ [1]
ՄԵՐ Հայաստան
500
Статистика

ՕՆԼԱՅՆ : 1
ՀՅՈՒՐԵՐ : 1
ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0
Форма входа
Рейтинг сайтов
ԳԼԽԱՎՈՐ » ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ
Ելակային տորթ

Կաթսաի  մեջ ,մարմանդ  կրակի  վրա, հալեցնել կարագը: Թխվացքաբլիթը մանրացնել  և  միացնել  կարագի  հետ: Ձևաթավայի վրա բուսական յուղ քսել, վրան պերգամենտի թուղթ փռել, մեջը լցնել ստացված խմորը, թեթեվակի տպտպացնել  և  մոտավոր  30 րոպեով  դնել  սառը տեղ:
Ժելատինը  թրչել: Ելակը լվանալ, մաքրել և չորացնել:  750 գր. ելակն ու շաքարը մանրացնել  պյուրեի տեսքով, այնուհետև ավելացնել  տեկիլան, լիմոնի հյութը և լիմոնադը:  Ժելատինը  քամել, հալեցնել  մարմանդ կրակի վրա  և  խարնել  ելակի պյուրեի  մի փոքր  մասի  հետ:  Հետո  խարնել  աըդ ամենը  մնացած  պյուրեի  հետ և  30  րոպեով  դնել  սառը տեղ:
Սերուցքը&nb ... ԿԱՐԴԱԼ ...
Բաժին: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | Նայել են: 588 | Ավելացրել է: Sirunik | Ամսաթիվ: 02.04.2011 | Կ Ա Ր Ծ Ի Ք Ն Ե Ր (0)

Տոնական Տորթ


Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, բուսայուղը, մեղրը, քացախը, սոդան, անընդհատ խառնելով ավելացնել ալյուրը, մինչև դառնա համասեռ զանգված: Բաժանել 2 մասի` մեկը մյուսից մի քիչ շատ: Ջեռոցը տաքացնել 180°C, ընտրել 2 կաղապար` մեկը մեծ, մյուսը` փոքր, կաղապարները յուղել և խմորներն առանձին առանձին թխել 20-25 րոպե:
Կրեմի պատրաստումը
Կաթը դնել կրակին, ավելացնել շաքարավազը, անընդհատ խառնելով լցնել ալյուրը, որ գնդեր չառաջանան, 1-2 անգամ եռալուց հետո կրակից վերցնել, թողնել հովանա: Կարագն առանձին հարել մինչև սպիտակի, քիչ-քիչ ավելացնել եփուկին, համեմել վանիլինով: Բիսկվիթները բաժանել 2 մասի և կրեմի բարակ շերտով միացնել իրար, ձևավորել կրեմով ու տարբեր մրգերով: Ծաղիկ պատրաստելու համար սպիտակ կրեմից մի փոքր վերցնել, ավելացնել այնքան կարմիր սննդային ներկ, որ ստացվի վարդա ... ԿԱՐԴԱԼ ...
Բաժին: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | Նայել են: 653 | Ավելացրել է: Sirunik | Ամսաթիվ: 02.04.2011 | Կ Ա Ր Ծ Ի Ք Ն Ե Ր (0)

Խնձորով կարկանդակ

Ձվի սպիտակուցն անջատել դեղնուցից, հարել մինչև փրփրելը, քիչ-քիչ ավելացնել շաքարավազը, ապա հարած դեղնուցը, հարած կարագը, թթվասերը` սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ, ձեռքերին չկպչող խմոր, բաժանել 2 գնդի: Մեկը բացել, փռել յուղապատ տապակի մեջ, վրան քսել ջեմը, բացել երկրորդ գունդը և փռել վրան, կողքերից խմորները միացնել իրար: 
Խնձորները մաքրել, կիսալուսնաձև կտրտել, շարել խմորի վրա և թխել 200°C-ի տակ, մինչև վարդագունելը:

5 ձու 200գ. թթվասեր 1.5 բաժակ շաքար ... ԿԱՐԴԱԼ ...
Բաժին: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | Նայել են: 665 | Ավելացրել է: Sirunik | Ամսաթիվ: 02.04.2011 | Կ Ա Ր Ծ Ի Ք Ն Ե Ր (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 »
Գնումների համար դիմել` 
ԳՏՆԵԼ