Статистика |
ՕՆԼԱՅՆ : 1 ՀՅՈՒՐԵՐ : 1 ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0 |
|
ԳԼԽԱՎՈՐ » ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաթսաի մեջ ,մարմանդ կրակի վրա, հալեցնել կարագը: Թխվացքաբլիթը մանրացնել և միացնել կարագի հետ: Ձևաթավայի վրա բուսական յուղ քսել, վրան պերգամենտի թուղթ փռել, մեջը լցնել ստացված խմորը, թեթեվակի տպտպացնել և մոտավոր 30 րոպեով դնել սառը տեղ: Ժելատինը թրչել: Ելակը լվանալ, մաքրել և չորացնել: 750 գր. ելակն ու շաքարը մանրացնել պյուրեի տեսքով, այնուհետև ավելացնել տեկիլան, լիմոնի հյութը և լիմոնադը: Ժելատինը քամել, հալեցնել մարմանդ կրակի վրա և խարնել ելակի պյուրեի մի փոքր մասի հետ: Հետո խարնել աըդ ամենը մնացած պյուրեի հետ և 30 րոպեով դնել սառը տեղ: Սերուցքը&nb
...
ԿԱՐԴԱԼ ...
|

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, բուսայուղը, մեղրը, քացախը, սոդան, անընդհատ խառնելով ավելացնել ալյուրը, մինչև դառնա համասեռ զանգված: Բաժանել 2 մասի` մեկը մյուսից մի քիչ շատ: Ջեռոցը տաքացնել 180°C, ընտրել 2 կաղապար` մեկը մեծ, մյուսը` փոքր, կաղապարները յուղել և խմորներն առանձին առանձին թխել 20-25 րոպե: Կրեմի պատրաստումը Կաթը դնել կրակին, ավելացնել շաքարավազը, անընդհատ խառնելով լցնել ալյուրը, որ գնդեր չառաջանան, 1-2 անգամ եռալուց հետո կրակից վերցնել, թողնել հովանա: Կարագն առանձին հարել մինչև սպիտակի, քիչ-քիչ ավելացնել եփուկին, համեմել վանիլինով: Բիսկվիթները բաժանել 2 մասի և կրեմի բարակ շերտով միացնել իրար, ձևավորել կրեմով ու տարբեր մրգերով: Ծաղիկ պատրաստելու համար սպիտակ կրեմից մի փոքր վերցնել, ավելացնել այնքան կարմիր սննդային ներկ, որ ստացվի վարդա
...
ԿԱՐԴԱԼ ...
|

Ձվի սպիտակուցն անջատել դեղնուցից, հարել մինչև փրփրելը, քիչ-քիչ ավելացնել շաքարավազը, ապա հարած դեղնուցը, հարած կարագը, թթվասերը` սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ, ձեռքերին չկպչող խմոր, բաժանել 2 գնդի: Մեկը բացել, փռել յուղապատ տապակի մեջ, վրան քսել ջեմը, բացել երկրորդ գունդը և փռել վրան, կողքերից խմորները միացնել իրար: Խնձորները մաքրել, կիսալուսնաձև կտրտել, շարել խմորի վրա և թխել 200°C-ի տակ, մինչև վարդագունելը:
5 ձու 200գ. թթվասեր 1.5 բաժակ շաքար
...
ԿԱՐԴԱԼ ...
|
« 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 » |
|
Գնումների համար դիմել`
Լևոն Սարգսյան
Հեռ.` 
Գրեք մեզ` 
Ընկերացեք մեզ Facebook-ում
ԴՐԱՄԻ ԿՈՒՐՍԸ
|