• Մանրացնել բանջարեղենները և տապակել, ապա շարունակել եփել մարմանդ կրակով, որպեսզի շոգեխաշի:
• Ավելացնել բրինձը, թեթևակի տապակել,ապա լցնել եռման ջուր:
• Երբ ջուրն համարյա ներծծվել է, ավելացնել մանրացված կանաչին և ոլոռր:
• Կաթսայի կափարիչը ծածկել սրբիչով և շարունակել եփել մարմանդ կրակով, ևս 15 րոպե:
½ կգ սունկ 1 սոխ 1 գազար 1 պղպեղ 1 բ. բրինձ 1 բ. ոլոռ 1 ս.բ. ձեթ (կամ 2 ճ.գ. յուղ) 2 բ. ջուր կանաչի դափնետերև,դարչինի փայտիկ 7համեմունք, կարմիր և սև պղպեղ աղ