ՄԵԾ ԵՂԵՌՆ [1]
1915 ГУДУ ГЕНОЦИД АРМЯН В ТУРЦИИ
V I D E O [38]
Տարբեր տեսակի
ԼՈՒՐԵՐ [44]
Օրվա նորությունները
ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ [53]
Համեղ ուտելիքներ
ԱՆԵԿԴՈՏՆԵՐ [3]
Ծիծաղենք միասին
ՀԱՅԱՍՏԱՆ [1]
ՄԵՐ Հայաստան
500
Статистика

ՕՆԼԱՅՆ : 1
ՀՅՈՒՐԵՐ : 1
ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0
Форма входа
Рейтинг сайтов
ԳԼԽԱՎՈՐ » 2011 » ԱՊՐԻԼ » 02 » ՍՆԿՈՎ, ՈԼՈՌՈՎ ՓԼԱՎ
01:56
ՍՆԿՈՎ, ՈԼՈՌՈՎ ՓԼԱՎ
ՍՆԿՈՎ, ՈԼՈՌՈՎ ՓԼԱՎ

• Մանրացնել բանջարեղենները և տապակել, ապա շարունակել եփել մարմանդ կրակով, որպեսզի շոգեխաշի:
• Ավելացնել բրինձը, թեթևակի տապակել,ապա լցնել եռման ջուր:
• Երբ ջուրն համարյա ներծծվել է, ավելացնել մանրացված կանաչին և ոլոռր:
• Կաթսայի կափարիչը ծածկել սրբիչով և շարունակել եփել մարմանդ կրակով, ևս 15 րոպե:

½ կգ սունկ 1 սոխ 1 գազար 1 պղպեղ 1 բ. բրինձ 1 բ. ոլոռ 1 ս.բ. ձեթ (կամ 2 ճ.գ. յուղ) 2 բ. ջուր կանաչի դափնետերև,դարչինի փայտիկ 7համեմունք, կարմիր և սև պղպեղ աղ
Категория: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | ՆԱՅԵԼ ԵՆ: 887 | ԱՎԵԼԱՑՐԵԼ Է: Sirunik | ՌԵՅՏԻՆԳ: 3.0/2
ԸՆԴԱՄԵՆԸ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ: 0
ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ ԿԱՐՈՂ ԵՆ ՄԻԱՅՆ ԳՐԱՆՑՎԱԾ ՕԳՏՎՈՂՆՈՐԸ.
[ Գրանցվել | Մուտք ]
Գնումների համար դիմել` 
ԳՏՆԵԼ