
Եփած և քերիչով անցկացված կարտոֆիլին ավելացնել եփած և մանր կտրտած հավի միսը, եռացած ջրով շոգեխաշած սոխը, եգիպտացորենը (կամ ոլոռը), խաշած և կտրտած ձուն, քերիչով անցկացրած պանիրը և մանրացրած ընկույզը: Վերջում ավելացնել մայոնեզը կամ թթվասերը: Աղցանին եղևնու կոների տեսք տալ, նուշով և կանաչիով զարդարել:
2-3 կարտոֆիլ 150գ. հավի միս 2 գլուխ սոխ 200գ. պահածոյացված եգիպտացորեն (կարելի է նաև կանաչ ոլոռ) 2-3 ձու 100գ. պանիր 0.5 բաժակ մանրացրած ընկույզ 200գ. թթվասեր կամ մայոնեզ աղ
|