Статистика |
ՕՆԼԱՅՆ : 1 ՀՅՈՒՐԵՐ : 1 ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0 |
|
ԳԼԽԱՎՈՐ » 2011 » ԱՊՐԻԼ » 02 » ԿՈՒՍ-ԿՈՒՍ
|
• Միսը կտրատել, տապակել յուղով, ավելացնել պղպեղի մածուկը, համեմունքները և թրջած սիսեռը, խաշել առատ ջրի մեջ: • Խաշել կորկոտը, վերջում դնել կարագը: • Մանրացնել բանջարեղենը, լցնել խաշած մսի վրա և շարունակել եփել: • Կրակն անջատելուց առաջ լցնել մանրացված կանաչին: • Մատուցել կորկոտի վրա լցնելով:
½ կգ ոչխարի միս 2 ճ.գ. յուղ 2 ճ.գ. պղպեղի մածուկ 1 բ. սիսեռ 2 գազար 2 դդմիկ 2 պղպեղ 2 սոխ 1 սպիտակ բողկ 20 կանաչ լոբի 2 բ. կուս-կուս կամ խոշոր կորկոտ 4 բ. ջուր 100 գր կարագ կանաչի կարմիր և սև պղպեղ աղ
|
Категория: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ |
ՆԱՅԵԼ ԵՆ: 481 |
ԱՎԵԼԱՑՐԵԼ Է: Sirunik
| ՌԵՅՏԻՆԳ: 0.0/0 |
ԸՆԴԱՄԵՆԸ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ: 0 | |
|
|
|
ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ ԿԱՐՈՂ ԵՆ ՄԻԱՅՆ ԳՐԱՆՑՎԱԾ ՕԳՏՎՈՂՆՈՐԸ. [ Գրանցվել | Մուտք ]
|
Գնումների համար դիմել`
Լևոն Սարգսյան
Հեռ.` 
Գրեք մեզ` 
Ընկերացեք մեզ Facebook-ում
ԴՐԱՄԻ ԿՈՒՐՍԸ
|