ՄԵԾ ԵՂԵՌՆ [1]
1915 ГУДУ ГЕНОЦИД АРМЯН В ТУРЦИИ
V I D E O [38]
Տարբեր տեսակի
ԼՈՒՐԵՐ [44]
Օրվա նորությունները
ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ [53]
Համեղ ուտելիքներ
ԱՆԵԿԴՈՏՆԵՐ [3]
Ծիծաղենք միասին
ՀԱՅԱՍՏԱՆ [1]
ՄԵՐ Հայաստան
500
Статистика

ՕՆԼԱՅՆ : 1
ՀՅՈՒՐԵՐ : 1
ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0
Форма входа
Рейтинг сайтов
ԳԼԽԱՎՈՐ » 2011 » ԱՊՐԻԼ » 02 » ԿՈՒՍ-ԿՈՒՍ
01:37
ԿՈՒՍ-ԿՈՒՍ
ԿՈՒՍ-ԿՈՒՍ • Միսը կտրատել, տապակել յուղով, ավելացնել պղպեղի մածուկը, համեմունքները և թրջած սիսեռը, խաշել առատ ջրի մեջ:
• Խաշել կորկոտը, վերջում դնել կարագը:
• Մանրացնել բանջարեղենը, լցնել խաշած մսի վրա և շարունակել եփել:
• Կրակն անջատելուց առաջ լցնել մանրացված կանաչին:
• Մատուցել կորկոտի վրա լցնելով:

½ կգ ոչխարի միս 2 ճ.գ. յուղ 2 ճ.գ. պղպեղի մածուկ 1 բ. սիսեռ 2 գազար 2 դդմիկ 2 պղպեղ 2 սոխ 1 սպիտակ բողկ 20 կանաչ լոբի 2 բ. կուս-կուս կամ խոշոր կորկոտ 4 բ. ջուր 100 գր կարագ կանաչի կարմիր և սև պղպեղ աղ
Категория: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | ՆԱՅԵԼ ԵՆ: 481 | ԱՎԵԼԱՑՐԵԼ Է: Sirunik | ՌԵՅՏԻՆԳ: 0.0/0
ԸՆԴԱՄԵՆԸ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ: 0
ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ ԿԱՐՈՂ ԵՆ ՄԻԱՅՆ ԳՐԱՆՑՎԱԾ ՕԳՏՎՈՂՆՈՐԸ.
[ Գրանցվել | Մուտք ]
Գնումների համար դիմել` 
ԳՏՆԵԼ