ՄԵԾ ԵՂԵՌՆ [1]
1915 ГУДУ ГЕНОЦИД АРМЯН В ТУРЦИИ
V I D E O [38]
Տարբեր տեսակի
ԼՈՒՐԵՐ [44]
Օրվա նորությունները
ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ [53]
Համեղ ուտելիքներ
ԱՆԵԿԴՈՏՆԵՐ [3]
Ծիծաղենք միասին
ՀԱՅԱՍՏԱՆ [1]
ՄԵՐ Հայաստան
500
Статистика

ՕՆԼԱՅՆ : 1
ՀՅՈՒՐԵՐ : 1
ԳՐԱՆՑՎԱԾՆԵՐ : 0
Форма входа
Рейтинг сайтов
ԳԼԽԱՎՈՐ » 2011 » ԱՊՐԻԼ » 02 » Ելակով ռուլետ
03:03
Ելակով ռուլետ
Ելակով ռուլետ

Տաքացնել   ջեռոցը մինչև 200°:  Ձվի սպիտակուցը  դեղնուցից  առանձնացնել: Սպիտակուցը լավ հարել մի պտղունց աղի հետ: Դեղնուցը հարել շաքարի և վանիլինի հետ: Դեղնուցին ավելացնել ալյուրը, հարել, այնուհետև ավելացնել սպիտակուցը:
Ձևաթավայի վրա բուսական յուղ քսել, վրան պերգամենտի թուղթ փռել, մեջը լցնել ստացված խմորը և հավասարեցնել, թխել ջեռոցում  մոտավորապես 8-10 րոպե: Հանել պատրաստի շերտը ե շրջել սրբիչի վրա, որի  վրա   նախապես  պետք է ցանել շաքար: Այդ  շերտը  սրբիչի օգնությամբ ոլորել ռուլետի տեսքով և սառեցնել:
Ելակը լվանալ, մաքրել և չորացնել: Ելակի կեսը մանր կտրատել, իսկ մյուս կեսը պատարաքաղով  տրորել և  խառնել շաքարի փոշու հետ:
Սերուցքը  ծեփել: Կաթնաշոռը խառնել ելակի պյուրեի  հետ, լիմոնի կճեպի ու հյութի, և մանր կտրատաց ելակի հետ: Այնուհետև ավելացնել ցեփած սերուցքը:
Զգուշորեն  բացել  սրբիչի  մեջ  փաթատաց  խմորը: Քսել ելակի կրեմը, եզրը թողնելով դատարկ, ու կրկին փաթատել ռուլետի տեսքով, սրբիչի օգնուտյամբ: Ռուլետը զարթարել շաքարի փոշիով:

  • 4 ձու , աղ, 80 գր. Շաքար, 1 տուփ վանելին, 125 գր. Ալյուր, 750 գր. Ելակ, 100 գր. շաքարի փոշի, 300 մլ. Սերուցք, 400 գր. կաթնաշոռ փոքր յուղայնության,1 լիմոն

Категория: ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ | ՆԱՅԵԼ ԵՆ: 824 | ԱՎԵԼԱՑՐԵԼ Է: Sirunik | ՌԵՅՏԻՆԳ: 0.0/0
ԸՆԴԱՄԵՆԸ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ: 0
ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ ԿՈՄԵՆՏԱՐԻԱՆԵՐ ԿԱՐՈՂ ԵՆ ՄԻԱՅՆ ԳՐԱՆՑՎԱԾ ՕԳՏՎՈՂՆՈՐԸ.
[ Գրանցվել | Մուտք ]
Գնումների համար դիմել` 
ԳՏՆԵԼ